Beheer en voorbeeld vooringevulde behandelplannen

Onder Beheer / Behandelplannen kunt u een of meerdere vooringevulde behandelplannen aanmaken en bewerken. Deze plannen worden voor de gebruiker dan getoond in het tabblad “multidisciplinair” wanneer een nieuw (concept) behandelplan wordt aangemaakt.

Door op de blauwe plus te klikken kunt u een nieuw plan aanmaken. U begint met een titel en klikt daar na op “bevestigen”.

U kunt de titel wijzigen door op  te klikken. Deze titel van het vooringevuld behandelplan wordt vervolgens getoond.

Als u de betreffende regel selecteert en vervolgens op de onderste plus klikt kunt u per aandachtsgebied (S, A, M, P, C) een of meerdere problemen en/of doelen en/of acties invoeren. Binnen 1 aandachtsgebied worden de problemen gesorteerd op alfabet.

We hebben een aantal voorbeeld behandelplannen opgesteld om een idee te geven: